dinsdag 1 maart 2016

check, check, dubbelcheck...let's go!

Vooronderzoeken klaar en opnamedatum staat vast...check.
Opvang kinderen geregeld...check.
Vervoer geregeld...check
Voor mezelf verlof geregeld....check

Afgezien van koffer inpakken voor een weekje UMCG is familie Kleinheerenbrink klaar voor de 2de ronde.
Komende donderdag wordt Gerbrand weer opgenomen. Dit keer dus voor die 2de transplantatie..die hopelijk het effect van de eerste aanzienlijk gaat verlengen. Only time will tell!

Donderdag moet Ger eerst nog even langs de KNO-arts voor een laatste check en daarna kan hij zich wederom melden op E2. Dezelfde afdeling als tijdens zijn vorige opname.
Dus weer met de luchtsluizen, het mondkapjes-verhaal bij verkoudheid, het blauwe goedje om je handen goed schoon te maken en niet meer dan 2 bezoekers tegelijk etc.

Ach, dit keer "slechts" een weekje; In dat weekje een chemo en een algehele lichaamsbestraling om ruimte te maken...want tja, die stamcellen moeten wel een plekkie kunnen krijgen natuurlijk.
Nog steeds staat de transplantatiedatum op 9 maart.
En als alles goed gaat, mag hij waarschijnlijk 10 maart al weer mee naar huis. En dan begint een periode van 100 dagen, waarin Gerbrand elke week op "controle" mag in het UMCG. Maar dat zien we dan wel...eerst weer een weekje "Hotel UMCG"

Mocht iemand op bezoek willen komen, stuur dan Gerbrand of mij even een berichtje om te kijken of het uitkomt.

Blogje geschreven?..check.
Op naar.."Let's go!"


2 opmerkingen:

  1. Heel veel kracht en sterkte gewenst in deze tweede ronde. We zijn in gedachten nog steeds bij jullie. Liefs van ons en een dikke kus en knuffel xxxx Ruud en Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel sterkte voor de 2e ronde. En neem af en toe als het kan en lukt ook een moment voor jezelf. Groetjes Alja

    BeantwoordenVerwijderen