vrijdag 6 november 2015

Nutteloos?

Gerbrand plaatste vanochtend een foto op Facebook met de melding: "Je raad nooit waar we nu heen gaan".
Wisten we het eigenlijk zelf wel goed? Ja, we hadden een afspraak met een verpleegkundige van het transplantatie-team, maar verder? Waarom wisten we niet eens.

Ach, eerst maar eens bloed laten prikken, want dat stond ook op de uitnodiging. En dan kom je bij de prikpoli.....en weer geen briefje daar. Dus dat moet eerst geregeld worden, voordat er geprikt kan worden.

Vervolgens de beloofde poging doen om te zorgen dat er ipv "Kleinheerenbrin", onze naam goed op de stickers en brieven komt te staan.
"Uw naam staat goed in het systeem, maar het zijn teveel karakters voor de stickers e.d.". Oke best...maakt ons niet uit, maar de mensen in het lab zijn er nogal op gesteld dat die naam goed vermeld is.

Toen het gesprek met de verpleegkundige en daar kwam het aapje uit de mouw; Vandaag is gewoon een check of de bloedwaardes niet ineens kelderen, want dat schijnt stabiel te moeten blijven voor een eventuele afarese a.s. maandag. En tja, ze willen de patiƫnt graag even zien om te kijken of het echt goed gaat natuurlijk.

En? Stabiel beeld????       Ja.

Dus op naar huis met voor a.s. maandag de formulieren voor het bloedprikken bij ons en een nieuwe afspraak met de verpleegkundige om 8:15 uur.....Maar om 8:00 moet hij bloed laten afnemen en dan wachten op de uitslag die 2 uur later ongeveer bekend zal zijn....
Wat is dan het nut van de afspraak om 8:15 uur???? Net zo veel als ons gevoel over de afspraak van vandaag? Laten we hopen dat Ger a.s. maandag niet voor niks zo lang hoeft te wachten en dat hij dan gelijk kan blijven voor het afnemen van de stamcellen.
Een geintje wat ook zo'n 4 a 5 uur kan gaan duren.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten