donderdag 9 juli 2015

En weer...

Het is ook hollen of stilstaan hier. Ger voelt zich niet oke en is weer snel kortademigheid. ....Vanochtend was alles nog stilstaan/relaxed etc. Vanmiddag telefoon van een hematoloog van het UMCG of alles nog goed ging. Toen begon het "hollen" weer. Gerbrand doet zijn verhaal en krijgt vervolgens opdracht om onze huisarts te bellen voor een eerste check. Zo gezegd,  zo gedaan. ..na 2 uur in de praktijk met urinetest en bloedtest volgt er overleg met UMCG...en ja hoor! We kunnen weer gaan regelen dat Ger naar de eerste hulp wordt gebracht; de eerste testen zijn prima, maar de kortademigheid moet ergens weg komen. Met zijn chemo en medicijnen is er bijv. ook een kans op een longembolie....pfff.

Op dit moment zit Gerbrand al weer een paar uurtjes in Groningen. Heeft uitgebreidere tests gehad en mogelijk nog een CT scan te gaan. Dit ligt asn de uitslag van de laatste bloedtest.

Ondertussen wacht ik hier in spanning af en probeer het gezellig te maken voor de kids en Angelines logeetje. Dat laatste lukt prima, maar het is zo wel bedtijd (kletstijd op bed ).

Update 22:50 uur;
Net weer ff via WhatsApp met Ger:
Na veel testen staan ze nu voor een raadsel. Kunnen geen oorzaak vinden. Eerste hulp is nu in overleg met een hematoloog.
Dus weer wachten

1 opmerking:

  1. Sterkte en hoop voor jullie toch op een goede rustige nacht, Groet uit Leusden

    BeantwoordenVerwijderen